Thursday, 22 December 2011

mak lagi cantik.....Euu...

hm...best sangat ker tunjuk body tuh kat orang..konon dye lah yang paling hot kat tempat tu....weyh nak pakai seksi tuh agak2 ar..jangan sampai terlebih seksi,karang nampak macam palacur kat lorong haji taib  pulak...bukan per..saya pon nak nasihat lebeyh2 x berani sebab saya bukan alim pon..but lets think,kalau korang2 pakai baju yang seksi sangat..korang rase orang pikir korang cantik ker..or orang pikir korang nih budak x de education....em..biar saya kongsi cerita sikit eyh..ok semenjak duduk dekat hostel KMPH nih,mule2 memang lar x dapat nak adapt dengan environment kat sini.sebab duduk kat hostel sume mende kene kongsi...  xde pon yang private2,,,lain ar kalo korang nak jadi kera sumbang buat lah...then pasal pakaian pulak satu hal lagi...tau lar hostel perempuan..then x tau ar kenapa..tapi rase macam nak berlawan jer sape pakai baju lagi seksi...kalo badan korang tuh lawa mcam model sekali pon,perlu ker pakai seksi2 sangat..kalo pakai seluar pendek n singlet bley tahan ar agy..lagi satu,korang perasan ar sikit badan korang macam mane..bak kata pepatah ukur baju di badan sendiri...nih x....bukan nak cakap ape lah...tapi badan 2 besar mcam korang tuh lawa sangat ke kalo pakai baju ketat2.dah macam nangka dah,,,then sedar2 lah diri tuh sikit,kalo ketiak tuh dah hitam....pandai2 lah cover...x malu ker orang tengok ketiak hang yang hitam tuh....ish2...kalo mengata orang tuh memang pandai..kadang2 rase macam perfect sangat lah kiter nih....hm ok lah..karang cakap banyak2 makin bertambah pulak dose yang dah sedia ade nih...

No comments:

Post a Comment