Saturday, 11 February 2012

hipokrit yang tersurat...

x aci....muka je lawa tapi bahasa..erm...just Allah know...muke dah macam hot stuff...tapi ayat2 update kat status fb rajin benar tulis b*b*,s*i*l....memang superb lah....other,muke dah macam perempuan melayu terakhir,kalo senyum gerenti lelaki cair lah kan..tapi pergh,,hampas...its better me then you..x yah cakap lah kan...kalau lecturer mengajar kt depan kau sibuk capture pic kau yang comel tu,,,no wonder lah your photo kat fb tuh melambak an...ade pulak yang jenis pakai tudung labuh,kalo jalan depan lelaki tunduk..but at the back...pergh..mulut anta kalah budak free hair,or budak-budak yang pakai selendang lah....but not all of them lah kan...just certain jer...but your attitude tuh boleyh menyumbangkan fitnah kat orang2 yang x terlibat...so the conclusion is...insaflah......

No comments:

Post a Comment