Sunday, 29 April 2012

DIAM

 


First of all hello..
    lame kot x tulis blog.....memang best sangat la..tapi harap lepas nih berkekalan lah hobi nih,yg hangat-hangat tahi ayam...well korang biasa x gaduh-gaduh pastu salah sorang dari korang akan cakap ""Kenapa diam??? .."asal you x nak explain??? ".."so ko igt kalo diam boleyh selesai???"...korang tau x kenapa korang perlu senyap.....meyh miss A bagi tau sikit..

  • Senyap tak bermaksud kalah
korang mesti rajin kan bergaduh mulut dengan adik,abang,kakak,emak,ayah.kawan-kawan,jiran..kan.kan..kan..mengaku jelah..kadang-kadang tuh sampai rase nak tampar je mulut partner gaduh tuh kan sebab deras sgt cakapnyer sampai kalah Bas rapid KL ,kalau mcm ni yang jadi...miss A rase korang patut senyap..yelah..senyap lagi bagus.. sekurang-kurangnyer boleyh jadikan teknik terakhir korang untuk wat partner gaduh sakit hati tahap dewa..try la..miss A selalu wat kat my sis...terasa syoknyer..
  • Senyap menunjukkan kematangan
pernah x korang gaduh mulut dengan classmate korang pasal sesuatu,yang korang rase  korang je yang tau pasal mende tu..then bile gaduh-gaduh korang mule perasan yg dye lagi banyak tau dari korang..so miss A cadangkan yang korang senyap..sebab bile korang senyap ia menununjukkan kematangan korang dan x bercakap macam orang bodoh..korang senyap sebab korang tau korang salah..hah tu kan bagus..miss A suka giler dengan lelaki yang terus diam biler kite gaduh dengan dye...nampak macho kot...
  • Senyap itu bagus
kalau korang senyap..ramai orang tabik spring kat korang ,sebab ape??sebab korang ni nmpak mcm penyabar.pastu x pasal-pasal kene cop bertolak ansur.hah..kan best tuh..x pasal-pasal orang dah puji,tapi korang jangan lah riak,riak kan dose...

ok lah tu jelah yang miss A nak cakap..miss A harap lepas nih miss A dapat lah tulis post-post yang lebih menarik..bye korang..

No comments:

Post a Comment