Thursday, 10 May 2012

Dunia komik miss A


Hi again...
entry kali ni miss A nak cakap pasal dunia komik missA..hobi miss A membaca..memang sejak dari kecik lagi parents miss A dah ajar baca buku biar kuat-kuat..so kalau salah senang la mak kat dapur betulkan or abah kat garaj betulkan...hehehe..kecik-kecik dulu miss A selalu sangat dapat buku yang tulisan dia besar-besar and berwarna-warni...pastu bile dah pandai bace laju-laju mak beli buku himpunan kisah dongeng yang tebal...sume cite ade dalam tuh...buku fairytale pon belambak..tapi miss A x macam budak perempuan yang lain..miss A x main barbie doll,and x nak jd princess-princess yang ade dalam buku fairy tale..miss A minat cerita-cerita aksi macam superman ke..ok berbalik pada minat ke arah komik ni....adik miss A yang perkenalkan,dye tau miss A minat cerita aksi..so dye suruh miss A beli komik Under18..karya zint..

sedar x sedar..dah banyak karya zint yang miss A dah beli,bace and kumpul..thank you kat zint sebab selalu  menghasilkan idea-idea yang kreatif...komik-komik lawak strips pon miss A rajin bace,sebab dye simple,lawak giler,and kreatif...contohnya macam lawak seleb,lawak kampus,show time...banyak la lagi...thank for keith,ben,jo..korang memang superb..kalo tensyen or moody bace komik diorang memang lupe masalah....thank again to adik miss A sebab belikan himpunan lawak kampus....adik..ko memang da bomb


ha..ni lah dye..dah macam kamus pulak....
ok lah sampai sini dulu entry miss A kali ni..kalo miss A ade mase miss A update lagi yerk...thank for bace blog miss A ni..bye..

No comments:

Post a Comment