Friday, 1 June 2012

err....ko memang annoying


hi blogwalker..
korang apa khabar..sorry yer dah lama x update entry nih..ada hal sikit..oh btw.. for those yang baca entry miss A  sebelum ni kan..miss A ada cakap if result miss A gempak miss A will exposed my result kan..kan..kan..em..camne eyh nak cakap ke tak..em...em..heheh..kalo x nak cakap boleyh..hm..about my result..alhamdulillah syukur..even x capai target miss A..tapi dapat la nak apply kos farmasi impian miss A..what???igt senang nak masuk Farmasi punya kos..kurang-kurang kena 3.8 above tau...itu yang lecturer UKM bagi tau kat miss A..ok cukup..kita sambung balik with my new entry...

entry kali ni miss A nak cakap pasal annoyed.."MENJENGKELKAN"...First of all cuba korang bagitau miss A berapa kali sangat korang x rasa kawan,teman,sibling, etc x menjengkelkan korang..hah tipu lah..x kan lah korang nih x ada hati dan perasaan,seriously korang x ada perasaan tu..hebat-hebat..syabas la kalau korang x penah rasa somebody tu annoying(ye ke..ke korang nak deny)...hahahah..ok la tu.korang nak tau kenapa miss A nak tulis pasal annoying nih,nak tau...hm sebab miss A rasa annoying to somebody that i used to know very much..why???apa yang dia dah buat kat miss A sampai miss A annoying sangat kat dia??

Al kisah nya,si dia ni bergaduh manja-manja la dengan miss A,then together we're merajok ,dan berharap another partner can pujuk balik,nak di jadikan cerita,dalam hal ni,miss A mengaku yang miss A yang bersalah so miss A pon terpaksa lah turun kan ego miss A yang tinggi nih semata-mata nak pujuk dia..memang rasa sangat-sangat annoying masa nak pujuk dia...sume pujuk rayu dah keluar,supaya x payah fikir benda yang menyebabkan kitorang bertelagah manja-manja..lastly sebab miss A penat sangat and tahap annoying miss A kat dye dah tahap tertinggi so miss A terus cakap yang miss A dah malas nak pujuk dye...

why???sebab he act like childish..who can stand with him behavior ???korang??? xkan lah..H.E.L.L.O.. kalau dye tu permpuan x pe ..ni lelaki kot..LELAKI...so igt yer lelaki-lelaki sekalian..perempuan x suka tau kalau korang ni melebih-lebih gedik,merajok,or ego..korang rasa korang hebat bile buat mende-mende cam tu...x sama sekali..korang nih annoying ada lah..

p/s: si dia yang di maksudkan ni ialah salah sorang kawan baik miss A...so jangan fikir yang bukan-bukan eyh..

No comments:

Post a Comment