Tuesday, 8 May 2012

friend until die



hi..
first of all...pic girl yang lawa kat atas nih is my best friend..name dye nadya nordean..comel kan..miss A kenal dengan dea(nick name) dekat secondary school dulu..dari form 3 dah rapat..semenjak tu rajin hang out dengan dye with kawan-kawan yang lain.lagipun rumah kami tak la jauh mane..so kami rajin lah spent time doing revision and home work together..miss A confess yang miss A memang jeles giler cemburu dengan dea ni..yela lawa kan..kalau hang out  mesti miss A perasan boys always staring at her..not me..sedih kan..hahaha..semalam buat pertama kali selepas habis matrik miss A and nadya hang out..x jauh pon..pegi Mid je..dah sampai sane,kami pun memulakan agenda kami..yang kami amalkan sejak sekian lame..jalan-jalan cuci mata sampai x larat nak jalan,shopping sampai tak tau dah nak beli ape,watch movie sambil ketawa terbahak-bahak sampai keluar air mata,makan sampai kenyang..then balik rumah..bukak fb upload gambar-gambar....yang miss A perasan tentang dea ni,semenjak kawan dengan dia nih,dia semakin hari,semakin lawa,miss A pon banyak belajar untuk menjadi lawa dengan dye..hehehehe...dea ni baik tau..tapi kalau dia marah or merajuk,susah sikit nak pujuk,kadang-kadang miss A dah mati akal dah cari idea nak pujuk dia...kalau duduk dengan dye,chat with her,we always laughing..even bende yang kami cakap tuh x la lawak mane pon..orang kata kami ade chemistry..yelah name pon dah same..memang ade lah tu...as a conclusion...nadya nordean..aku sayang kau..hope kau x lupe kat aku kalau dah berjaya karang...nak kawin aku nak jdi pengapit...no matter what ok dear...


1 comment:

  1. woahh.sya sangat terharu baca u'r post.
    huu.yea!!bff.
    <3

    ReplyDelete