Saturday, 19 May 2012

just him

hi again..
sorry la miss  A dah lame x update entry..nak kata sibuk x la sangat...tapi malas..yes..malas sangat nak bukak laptop..malas sangat nak cari wifi..malas sangat nak bukak blog..malas sangat nak taip-taip perkataan kat keyboard..tapi miss A gagahkan jugak sebab i have new stories...

dalam seminggu ni..the best thing i had, is my crush at secondary school approve me in FB....jap.."weyh miss A ko x takut ke kalo kau nyer crush tu bace blog ko?"...who care..mcm dye sorang miss A add kat muke buku tuh...hm... by the way dah lama x de perasaan mcm nih..perasaan macam mner?..mcm dolu-dolu..hahaha..when i see him..i felt uneasy..want to cry when know he not mine,always think about him...hm..biar betul miss A nih..memang gila..

miss A pon x tau kenapa miss A boleyh obsesed minat kat dye...kawan-kawan miss A always said..."just forget him"..because what?because i still waiting him,sebab miss A percaya  cinta padang pertama...for me..he the one..and only him...so sebab to sampai sekarang miss A dont have any special boyfriend..oh..oh..teringat lagi dulu-dulu..miss A sanggup usha dye dari jauh,datang kelas dye and borak-borak with my friend in his class...simpan gambar dye...hm..sweet memory..but ade juga sad stories,contohnyer macam dapat tahu dye dah ade makwe,and yang lagi sakit hati...his makwe lagi lawa dari miss A..oh no..memang miss A makan hati sangat waktu tu..

but i still waiting...and waiting...if jodoh miss Abukan dengan dye..miss A pasrah...maybe..he not my Mr.Right...
sorry..jiwang pulak miss A kali ni...gtg..bye..

No comments:

Post a Comment