Friday, 11 May 2012

my future husband...


hi blogwalker...
seperti yang korang nampak kat gambar atas, ni lah future huband miss A.handsome kan..Remy ishak..sape x kenal..hero malaya la katakan..bestnye kalau dye masuk meminang miss A..mimpi jelah..bak kata perpatah bagai menunggu bulan jatuh ke riba.kawan-kawan miss A selalu tanye kenape miss A minat sangat dengan mamat bangla nih..jawapan dye senang je..sebab miss A suka lelaki badan tough macam Remy.dah la macho,romantik pulak tu,wah..bahagia sangat...

kalau miss A bace novel cintan cintun kan..miss A mesti imagine Remy jadi hero dye..heroin..em pandailah fikir..x kan lah orang lain pulak..macam korang x wat macam tu jugak kan..berbalik pada yang asal..miss A suka sangat kat Remy ni sebab dye ada ciri-ciri future husband miss A..but bukan pelakon lah..memang tak lah mak miss A nak bagi miss A kawin dengan pelakon..miss A pon x tau kenape...sebab tu lah kalau remy berlakonn cerita ape-ape pon miss A mesti x lepas tengok..kalau terlepas tuh memang rasa nak menangis lah..
makin lama tengok muka Remy nih..makin jatuh hati lak miss A kat dye..ok la kalau cakap lebih-lebih takut lak minah-minah lain yang minat Remy ishak ni serang miss A...karang x pasal masuk melodi..

No comments:

Post a Comment