Wednesday, 1 August 2012

write something.....what can i say


hi all blogwalker..
what up??lama x dengar cerita terbaru miss A kan..well dugaan mendatang tanpa beri salam kan..tulah miss A jarang nak membuat entry baru ni..busy..yup..tu perkataan yang sangat sesuai,btw,sebenarnye miss A bukak blog ni pun sebab nak update my profile..yela rezeki miss A bukan ada dekat ukm farmasi,tapi di usm sains forensik..so kene la change my profile sebelum ade orang misunderstood ...well...doakan miss A berjaya menjadi pakar forensik yer kamu-kamu sekalian..

semenjak miss A belajar mendekatkan diri dengan Allah,miss A dapati hari-hari mendatang dah tak serabut seperti dulu,hati pun tak gundah gulana sangat.harap miss A dapat istiqomah dengan apa yang miss A lakukan sekarang ni kan..ya..what to say..berkat bulan ramadhan.prise to ALLAH..

oh mengenai tajuk entry miss A kali ni kan...hm ..write something...sape yang giler post mende2 kat fb dye or rajin sangat tweet tu mesti x nak tgk perkataan ni kan..hahahahaha..yela kalau boleyh setiap masa korang nak cerita what hot story yang korang nak share kat public kan2..well if cerita tu betul x per la.but when dah terjerumus ke arah mengumpat..hm you all know kan yang koramg dah buat dosa...so banyak2 minta ampun pada yang PENYAYANG  eyh..hahaha

well gambar kat atas ni x de kene mengene pun dengan cerita miss A or tajuk entry miss A kali ni kan..but what can i said...this is my blog..so i can do what ever i like..hahah..x de lah..gambar kat atas ni sebenarnya menerangkan perasaan miss A sekarang ni,because banyak bende baik dah berlaku pada diri ku..hahah..

sampai sini dulu nukilan carca merba ku kali ini...nantikan entry miss A yang lagi elok sikit dari ni...sorry korang2..effect makan ubat, buat kan miss A agak khayal..nanti bila miss A dah betul2 sembuh..miss A akan update entry lagi yer uolls...da~~~


6 comments:

  1. wndu miss A..hehe tetiba lak kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kamu..soe la yer...miss A agak malas nak update blog sejak kebelakangan ni..btw...thnk la follow my post..heheheh...

      Delete
  2. hana dr KMNS.
    datang jenguk blog kamu dr group matrikulasi tu ;) hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank dear..akan miss A lawat blog u jugk

      Delete
  3. assalamualaikum...

    selamat berpuasa ... :)

    menjenguk blog kamu ^^

    # semoga kita sentiasa di rahmati oleh ALLAH .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam....
      selamat berpuasa jugak 4 u

      Delete