Thursday, 15 November 2012

101112... happy birthday to me



happy birthday to me,happy birthday to me..happy birthday to miss A..happy birthday to me..yeay..now i'm officially 19 year old..

btw hai pemuda pemudi sekalian,maafkan miss A sebab dah lama x meng"update" entry miss A,so how your day? harap gembira belaka.

first of all,i felt very lucky because my birthday is on  10.11.12...first and last that the nice date will happen in my life..so i hope this year will be my lucky and nice year.

bila umur makin meningkat,makin banyak tanggung jawab yang perlu dipikul,dan harap dapat melatih diri untuk berfikiran dan bertindak dengan lebih matang,(ya..even certain my friend called me gedik,i hope,i can fixed all my pasted mistake)...tapi yang penting miss A nak ucap Alhamdulillah dan bersyukur sangat sebab Allah masih panjangkan umur miss A untuk terus berusaha memperbaiki diri supaya menjadi hambaNYA yang solehah.

memang banyak harapan dan azam yang ingin di kecapi,tapi we will see with our hard work,jangan angan kosong je,heh..so miss A dah list kan beberapa harapan dan azam yang miss A ingin lakukan mulai sekarang,(bukan miss A nak exposed my self or what,just mana la tau miss A dah give up,then whenever i read this entry next time,hope it will increase my spirit to achieve all my dream)

-menjadi anak yang solehah,yang dapat berbakti kepada ibu bapa dan cuba untuk tidak menyakiti hati mereka

-menjadi hamba Allah yang solehah,mengingatiNYA walau di mana jua,dan mengikuti segala perintahNYA

-menjadi muslimah yang terpelajar,berjaya di dunia dan di akhirat,tidak mudah berputus asa,dan berfikiran kreatif dan kritis

-menginginkan seorang kaum adam yang dapat membimbing miss A kejalan yang lurus(tak nak kapel-kapel,kalau berani terus masuk meminang,kalau tak berani,simpan perasaan tu sampai betul-betul bersedia).acecececeh,yang ni tunggu habis degree dulu la baru fikir.


hm,rasanya ni sahaja la harapan dan azam miss A,cukup la yang ini saja untuk waktu yang terdekat ni,hah,korang jangan beranggapan yang miss A ni gatal or gedik or apa-apa yang sewaktu dengan nya tau,

sorry all my reader beacause this entry is more about my personal life,sorry again.

ok sampai sini je dulu coretan miss A,kalau miss A rajin....i said "kalau"..hahaha...nanti miss A update lagi new entry k. bye...

22 comments:

  1. happyyyyyyyyyyyyy birthdayyyyyyyyyyy missssssssss AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..hope u succes always,smile always ,sengeh always haha..and salam maal hijrah :)

    ReplyDelete
  2. thank cik ain...thnk a lot...heee

    ReplyDelete
  3. hepy belated besday..;) tgk kek tu sedappppppp sanggatttt!!..hihihi...http://www.garapankenangan.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hehehe . epy belated la , ala ... CP pown ade owg cop gedik , CP bwt tataw je , memang naseb owg comel *wek ! joking je*

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday. semoga apa awak impi tercapai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima ksaic cik rapunzel...amin...

      Delete
  6. happy belated birthday miss A. :)

    ReplyDelete
  7. hepi belated birthday,,hope not too late to wish that ;)) semoga hidup diberkati & murah rezeki~

    ReplyDelete
  8. cantik giler tarikh.btw happy belated besday ;)

    ReplyDelete
  9. lucky U dpt celebrate on that pretty number this yr. So moga pjg umur & sihat & senantiasa dipermudahkan dalam semua urusan.

    ReplyDelete
  10. Wahh . untunglah Miss A . Happy Belated Birthday , May Allah bless u ! :D

    ReplyDelete