Wednesday, 12 December 2012

baju baru??baju lama kan ok analogi kepada sikap kita(hipokrit)

 hello everybody....
12.12.12...cantikkan tarikh ni and tak lama lagi akan kiamat(omputih pnyer prediction,Quran pon x cakap bila,nmpak sangat gila kat situ) oh,btw harini miss A baru lepas habis test ANATOMY AND PHYSIOLOGY also BIOCHEMISTRY. nampak tak "tepah"(tahapahapa) kat situ,mmg otak miss A ni machine pon sampai boleh sumbat semua dalam satu masa kan,ok forget it,yang penting i just want to share with all of you about this "problem", HYPOCRITE.

like always,miss A akan mengutarakan pendapat yang ada dekat my genius brain ni disebabkan apa yang miss A nampak pada masa ini,

pernah dengar qoute pasal "hypocrite is suck" ya betul la tu,mmg teruk pon,perlu ke nak jadi hipokrit depan sesetengah orang,memang raja/ratu drama la kan buat macam tu,it make people sick of you and you also will feel uncomfortable right.so just be your self ok.

but certain people does't like the way we expressed our self,then kita terpaksa la hipokrit depan mereka ni,WTH,mmg x la nak bermuka-muka ni kan,sebab miss A pegang prinsip "no one can change me", so just accept who we're, nama pon bumi mestila ada pelbagai watak, kalau ada satu watak bosan la kan.so if you tell me to become the other person,maybe i will stick to it for a short time,because i will having a problem to suite in" your perfection coat"

ya miss A akan layan orang sama rata,tak ada yang lebih, dan tak ada yang kurang, so x payah la terasa hati if you dont like with my attitude or what,and don't try to change me.sebab miss A rasa selagi miss A tak masuk lokap,or kene tangkap polis or masuk rancangan 999 i still a kind person.so again JUST SHOOT ME in your mind if you don't like my way.

 oh dan ada lagi satu benda yang miss A tak suka is minta maaf pada orang if kita x buat salah. can someone explain to me why we must do that? sebab miss A tengok x ada apa-apa benefit pon kalau kita buat macam tu,menambahkan ego seseorang lagi ada la,bukan maksud miss A kita perlu ada ego yang tinggi,tapi kita kena ingat,kalau kita biasa minta maaf walaupun itu bukan salah kita,so people around you can take advantage on it.so fikir dalam-dalam sebelum nak minta maaf pada seseorang tu ok

                                                                                                          
as a conclusion everybody must accept who you are.you don't need to fit in new personality shirt to make people around you happy,just make you self happy.macam iklan loreal punya slogan tu "dirimu begitu berharga".so don't worry and be happy.

2 comments: