Monday, 21 January 2013

bila cantik lebih penting...


yang jahat dengan yang baik pon dah tak boleh beza..betul tak???

btw hi beautiful girl and hottest guy..
pernah dengar pepatah "dari mata turun ke hati" ???..  hm...than mesti korang senyum2 kan dengar  perkataan ni....ye lah.. mesti  korang dah bayangkan bila crush korang tengok korang jer,terus  he/she jatuh cinta kat korang kan.. so lepas tu mulalah korang bergaya sakan kan,sebab nak tarik perhatian crush la kononnya.. 

but macam mane pulak dgn pepatah "don't judge book by it cover".....

hm...speechless..kan
ye la....bila bab kawin,kapel,crush...mesti nak yang cantik2 je,x pon sedap mata memandang...well miss A pon termasuk dalam golongan tu,tapi x de la sampai lebih2 sgt...like example...miss A nak husband macam remy ishak...tapi kalau x dapat mcam dye pon kita kene terima..kan.

macam gambar kat atas ni...kita boleh  nak ambil tahu pasal seseorang...tapi jangan menilai orang tu dengan  berdasarkan rupa je...x adil sangat..sangat2 tak adil..dan jangan ingat bila seseorang tu pakai baju branded je..terus label dye orang kaya...hey stupid judgmental la...

so as conclusion....baca sendiri gambar kat atas ni.....

p/s: miss A cuba kurangkan pernulisan miss A yang agak merapu,sbb ramai sangat orang kata entry miss A panjang2....dan disebabkan ramai reader miss A terdiri dari golongan remaja...so i put interest picture(maybe)..supaya korang x bosan sangat....

20 comments:

  1. x cantik luaran & dimata manusia x pe..asalkan cantik di dalam

    ReplyDelete
  2. cantik, mmg naluri seorg manusia.
    tapi biarlah cntik yang seimbang..

    sama la kita suka taip entri panjang² :)

    ReplyDelete
  3. Kalau sekarang ni, kita memang tak boleh nilai peribadi daripada luaran..tapi dah fitrah manusia memang suka pada kecantikan dan keindahan. Semoga kita semua "kacak luar, kacak dalam..kacak sana sini.. :)"

    ReplyDelete
  4. tapi nak tahu kecantikan dalaman kena selami dulu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm..betul gak tu....terpulang kt org tu..i just said jgn terlalu menilai luaran.. :)

      Delete
  5. Hahaa! "dari mata turun ke hati" yerhh.. Btol lah tu. HeheE! Apa pn, mmg btol jgak kata2 awk tuu.. hehe! :)

    ReplyDelete