Tuesday, 25 June 2013

29/4/2013 FORENSIC INSTALLATION NIGHT


hai reader sekalian...

nampak tak sampul surat di atas ni..hm korang agak2 ape la mnde ni kan..kad undangan kawin kot.



ops..bukanlah..
cuba perhati elok2..ni undangan untuk ke majlis dinner forensic yang berlangsung pada 29/4/13 hari tu.so as a first year student,ni lah first time miss A menghadiri dinner yang ...hm...yang...hm..x tahu..tpi yng pnting ia osem..

oh wait...salah satu sebab miss A rase dinner ni awesome sebab..miss A jadi emcee for this event..ya i know,dah berkarat skill emcee ni,tapi x salah mncuba..ni ha buktinya..



khusyuk kan...yg bertudung kuning tu my emcee partner,all forensic student called her as kak ya.comelkan dia.


and for the king and queen for first year student,dimenangi oleh...(drum roll)





yeay si duyung yang cantik(maria) dan si merah yang gantleman (kiwi)..congrat korang.

aha dan di bawah ni muka budak 3rd year student..sem dpn mereka dah pegi practical kat bukit aman.4th year pnye gmbr x de..
mereka yg bertungkus lumus mnguruskan dinner for dat night..give them a big applause.
ok seterusnya 2nd year...mereka sempoi..and video clip diorang terbaik dari ladang. :)

hah and wakil kepada 1st year student..miss A persembahkan gambar2 kami yang awesome ni..silalah cuci mata yer..


brgmbr dgn dekan biar skema2 sikit.

we got 3 boys n 4 girls in dis picture..woah..forensik ramai perempuan dari lelaki..

oh gmbr kat bawah ni ialah mereka2 yg membuatkan miss A rasa happy je.
ok geng ni nama dia "trozon"..diorang ni gila tau..bkn gila2..
oh lupa nak perkenalkan my friend in dis course yg sgt memahami miss A
we all called her as KD

ok gmbr bawah ni akward sikit..tinggi sgt la miss A



dan photographer yg bertugas utk mgmbil gmbr kami secara sukarela is

cc to hilmey arifin (kiwi)
and x lupa jugak to dis photographer.. FYI dia lagi tinggi dari miss A
nama dia wans,dia peminat tegar EXO..
and this is all the female student of 1st year forensic science
hope will become family,kita akan bersama for 3 more years
gmbr budak lelaki x banyak..ade gmbr time snap pic ramai2 je



dan ini juga




 and this is the last one,dan yang paling sempoi




hope dinner tahun depan akan jadi lebih osem...

p/s:thank reader sebab sudi baca blog saya. :)

No comments:

Post a Comment