Wednesday, 17 July 2013

alhamdulillah..rasa nak terbang


salam diberi kepada kamu2 yang membaca entry kali ni

btw,sorry sebab x update pasal #diari ramadhan miss A .busy la,sorry yer

entry kali ni miss A just nak share kegembiraan miss A semalam tu (16/7) sebab result exam for final hari tu dah keluar..Alhamdulillah..lulus semua..x payah repeat apa2 subject..


sebenarnya x boleh la nak gembira sgt,sebab result penuh (PNGK) tu keluar 31/7 ni..so masih ada beberapa hari je untuk merasa gembira..ah bajet..


pointer tu penting tau,sebagai budak tajaan ni miss A kene kekal kan pointer above 3,,kalau bawah 3 JPA mungkin akan tarik balik penajaan tu..yela sapa nak bagi tajaan lagi  kalau budak tajaan dia tu x bersungguh2 kan..so memang ia sgt penting..


hah ok la tu je miss A nak bagi tahu...nnti ada masa miss A update pasal #diari ramadhan miss A ye..bye2..




5 comments:

  1. kalau lulus tu oklah., tapi kalau bab pointer tu tak taulah ok ke tidak., hahahaha., harap² oklah.. :D

    ReplyDelete
  2. In shaa allah akn ok punye lar pointer miss A. Apa2 pun dyea doa yg terbaik utk miss A. Chayiok.!! Chayiok.!! :)

    ReplyDelete