Tuesday, 3 September 2013

sem 3 bermula..bismilah


hi korang2...

lagi berapa hari je lagi,miss A nak balik usm dah.fuh..makin susah la lepas ni nak berbloging ,sebab jadual sem 3 memang pack.memang terngaga mulut tengok jadual baru.tapi Allah jua yang tahu,mungkin ni ujian miss A,maybe dia nak uji sekuat mana sabar n iman miss A.so berhenti mengeluh..



tapi mana tahu,dengan izin Allah juga,maybe miss A dapat la luangkan sedikit sebanyak masa untuk berbloging ni.

ok cuti sidang betul2 dah nak habis,miss A akan jadi pelajar 2nd year..so it mean i have junior.ok x la excited sangat..cuma mesti setiap kali tengok diorang,miss A akan teringat time miss A first year..berhingus dan innocent gitu.

Alhamdulillah,tiga bulan cuti,miss A spend time untuk dekatkan diri dengan pencipta kita,dan miss A betul2 nak berubah,so harap sangt miss A dapat kekalkan identiti baru ni..bawa imej muslimah bukan senang..nanti kalau kita still lagi dengan perangai lama,mula la ada orang mengata "hish,pakai tudung labuh pun,perangai macam hape"..so i try to make it perfect as islam said.insyallah.

harap sangat miss A dapat tahan dengan godaan2 syaitan.

lagi satu,impian miss A is nak perbaiki my pointer..memang tak teruk..tapi i know i can do better than my last two sem...Ya Allah, permudahkanlah hambamu ini.

harap satu hari nanti miss A dapat menjadi salah seorang yang mengangkat martabat dan mengharumkan nama islam.insyaallah kalau niat kita betul.

ok done..bye readers,

14 comments:

  1. good luck dik. :)
    in sha allah.. berkat doa & usaha..lancar smuanya..

    ReplyDelete
  2. amin.., mudahan tercapai impian., slmt mngaji.., :D

    ReplyDelete
  3. done follow sini no. 499
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank follow blog miss A...sorry for been late to give reply..baru dpt peluang bukak blog..huhu...nnti miss A follow..

      Delete
  4. miss A amik apa kt usm..hehe besh la jd senior kan..all da best ya...jgn homesick lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik sains forensik kat sana..haha..x homesick kot..btw thank ya

      Delete